GOOGLE ADS KAMPÁNYVARÁZSLÓ 2020

ÜDVÖZÖLLEK!

Ha a Google Ads (korábbi nevén AdWords) hirdetési rendszert használod, akkor biztosan észrevetted, hogy a régi, jól megszokott kezelőfelület helyett egy új, modernebb külső fogad. Ha új hirdető vagy, vagy még csak tervezed, hogy hirdetni fogsz, akkor nagy valószínűséggel már csak ezt a felületet fogod látni, ha belépsz a hirdetéskezelőbe. Akármelyikről is legyen szó, fontos, hogy az idődet a lehető leghatékonyabban töltsd. 

Miben segít neked a Kampányvarázsló 2019?

A Kampányvarázsló 2019 elsődleges célja, hogy végig vezessen a hirdetések létrehozásának folyamatán. A Google Ads ma már nagyon „segítőkész”, így ez nem számítana nehéz feladatnak, de amiben még nagy segítség tud lenni anyagunk, az a különböző hirdetési lehetőségek kitárgyalása. Eltölthetsz hosszú órákat azzal, hogy a súgót vagy a netet böngészed, hogy megtaláld a legjobb hirdetési típusokat, míg a Kampányvarázsló 2019 időt spórol neked és a kampányok létrehozásának folyamatában mutatja be az egyes típusok minden jellemzőjét. Vagyis nem lesz szükséged egyéb segédletre, hiszen itt mindent megtalálsz majd!

[su_button url=”#megrendeles” style=”stroked” background=”#2D6B8C” size=”10″]KÉREM A VARÁZSLÓT![/su_button]

Miben rejlik a Kampányvarázsló 2019 erőssége?

Ez az anyag a 2018-ban megújult Google Ads felületre koncentrál. Minden menüpontot és beállítási lehetőséget bemutat és értelmez és teszi ezt úgy, hogy mindig a könnyű megértés legyen a középpontban. 

Ami szintén fontos dolog, az az, hogy ez az anyag nem csak egy száraz bemutatása annak, hogyan hozzunk létre kampányokat, hirdetéscsoportokat, és hirdetéseket. Ennél több! A létrehozás bemutatásával egy időben tippeket is kapsz, hogy az első perctől hatékony kampányaid lehessenek!

Emellett a Kampányvarázsló 2019 tartalmaz egy értelmező szótárat is, hogy bármikor gyorsan képbe kerülhess, ha új hirdetést szeretnél létrehozni, vagy a meglévő eredményeket elemeznéd.

Hogy lehet a tiéd a Kampányvarázsló 2019?

A Kampányvarázsló 2019 egy nagy gonddal összeállított segédlet, melyet igyekeztem a lehető legalaposabban elkészíteni. Ha szeretnéd már ma elkezdeni a kampányaid építését, kétféle módon lehet a tied a Kampányvarázsló.

KAMPÁNYVARÁZSLÓ 2019 ALAP  

   ÁR: 3 990 Ft

   Amit ezért kapsz (e-book formában):

  1. Kampánybeállítások a kezdetektől.
  2. Tippek a hatékony hirdetések létrehozásához.
  3. Értelmező szótár, hogy mindig tudd, mit látsz a Google Ads-ben.
  4. EXTRA KEDVEZMÉNY!

KAMPÁNYVARÁZSLÓ 2019 EXTRA   

  ÁR: 6 990 Ft

   Amit ezért kapsz (e-book formában):

  1. Kampánybeállítások a kezdetektől.
  2. Tippek a hatékony hirdetések létrehozásához.
  3. Értelmező szótár, hogy mindig tudd, mit látsz a Google Ads-ben.
  4. EMAIL KONZULTÁCIÓ: 1 hónapon át heti egy – kampányok létrehozásával kapcsolatos –  kérdésre emailben válaszolunk.
  5. EXTRA KEDVEZMÉNY!

[su_button url=”#megrendeles” style=”stroked” background=”#2D6B8C” size=”10″]KÉREM A VARÁZSLÓT![/su_button]

Mi ez az EXTRA KEDVEZMÉNY?

Az EXTRA KEDVEZMÉNY egy lehetőség azoknak, akik a Kampányvarázsló 2019 letöltése és használata után további segítséget szeretnének kapni. A kedvezmény lényege, hogy ha megrendeled KONZULTÁCIÓS szolgáltatásunkat, akkor azt 50% kedvezménnyel veheted igénybe! Így már igazán jó az ajánlat, ugye? 🙂

Ha készen állsz, rendeld meg a KAMPÁNYVARÁZSLÓ 2019 kiadványt az alábbi űrlap kitöltésével!

This form is closed

Mi történik, ha a MEGRENDELÉS gomra kattintasz?

Természetesen ekkor még semmi más nem történik, mint az, hogy kapunk egy jelzést, hogy leadtál egy rendelési igényt. 

Top