Google Cégem – maxold ki a lehetőségeket

Avagy ingyenes EXTRA megjelenés a Google Térképen és a keresési találatok között.

Keresés közben sokszor látod a konkurenciát megjelenni a találatok között térképen? Te viszont nem tűnsz ott fel? Az ok egyszerű: ők már regisztráltak a Google Cégem szolgáltatásra.

Mi az a Google Cégem?

A Google Cégem a Google egy ingyenes szolgáltatása. Lényege, hogy céges adataiddal feltűnhetsz a Google Maps térképen és a Google keresőjében is, így az érdeklődőknek egy újabb helyen tudod megmutatni magad. Igazán hasznos eszköz, ami 2017-ben változáson ment át, amitől még egyszerűbb és hasznosabb is lett.

A képen az Omaha.hu Google Cégem oldalának kezelőfelülete látszódik. Miután igazoltad, hogy a weboldalad tényleg a tied, már készen is állsz. Megadhatod elérhetőségeid, nyitva tartási időd, számtalan fotóval illusztrálhatod vállalkozásod, de adhatsz hozzáférést kollégáidnak is a szerkesztőfelülethez. Amellett, hogy megadhatsz adatokat, meg is nézhetsz adatokat. Az eszköz statisztikai adatokat közöl az elmúlt időszakokról, melyekkel teljesebb képet kaphatsz az oldaladat meglátogató, vagy az adatlapodat elolvasó felhasználókról.

Érdemes egy dolgot kiemelni még, amit mindenképp használjunk: a bejegyzések. A Google ezzel igyekszik gyakoribb frissítésre ösztönözni bennünket és valljuk be, ez egy jó ötlet! Eseményeket, ajánlatokat, újdonságokat és egyéb tartalmakat oszthatsz meg azokkal, akik vagy konkrétan vállalkozásodra keresnek, vagy egy témára, ahol téged is megjelenít a Google a térkép oldalon.

Érdemes tehát használni ezt az ingyenes és jól látható eszközt is annak érdekében, hogy még több ÉRDEKLŐDŐhöz eljuttasd üzeneted. Fontos, hogy érdeklődőkről van szó, nem mindenkiről, ami lényeges különbség.


 Hatékony Hirdetések ÚtmutatójaHa szeretnél egy átfogó, de mégis lényegre törő leírást olvasni a hatékony hirdetésekről, kérd INGYENES útmutatónkat!

Top