Konzultáció, Audit

KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd tudni, hogyan érdemes hirdetni? Vagy, hogy mit kell változtatnod weboldaladon ahhoz, hogy a hirdetéseid jobb eredményt érjenek el? Szeretnél egy működő gépezetet, ami hozza a megrendeléseket?

Kérj időpontot konzultációra, szedd össze kérdéseid (én hozom a válaszokat) és találkozzunk!

Ezekre is választ kapsz a konzultáció során:

  • Hogy vágj bele a Google Ads (AdWords) és Facebook hirdetésekbe?
  • Milyen lehetőségek rejlenek az online hirdetésekben?
  • Megéri-e neked belevágni?
  • Hogy teljesítsenek jobban már meglévő hirdetéseid?
  • Valóban jól dolgozik-e az, aki most foglalkozik hirdetéseiddel?

Mennyi ideig tart a konzultáció?

A konzultáció már a személyes találkozó előtt elkezdődik. Kapsz egy kérdőívet, amiben lényeges kérdésekre kérek választ tőled, hogy ezen információkkal felvértezve érkezzek a megbeszélésre. A konzultáció maximális időtartama 120 perc. Nem nézem szigorúan az órámat, de ez általában elég idő arra, hogy minden fontosabb témát, kérdést átbeszéljünk, de ne beszéljük túl a dolgokat. Ha további kérdéseid adódnak, egy következő konzultáció alkalmával felteheted azokat.

A konzultáció helyszíne

A konzultáció kétféleképpen nézhet ki. Vagy eljössz a közösségi irodába, ahol dolgozom, vagy találkozzunk a te irodádban, üzletedben, hogy ki se kelljen tenned a lábad a személyre szabott válaszokért!

A konzultáció ára

Minden konzultáció más és más, éppen ezért az áruk is különbözik. A konkrét árat előzetes egyeztetés után fogod megtudni, de az biztos, hogy nem fogod azt mondani, hogy nem érte meg!

BÓNUSZHa a konzultáció után megrendeled valamelyik hirdetéskezelési szolgáltatást, akkor a konzultáció díját levonjuk a hirdetésfelépítés díjából.

Ha szeretnél konzultációra jelentkezni, az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg.

Az űrlap kitöltése után 1 munkanapon belül jelentkezünk, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk.

Konzultáció ajánlatkérés
5 + 0 =

Top