RSA-hirdetés – Tesztelj nagytételben!

2019-ben egy izgalmas, új eszköz jelent meg a Google Ads rendszerében, ami már a mesterséges intelligencia használatának egy ékes bizonyítéka. Segítségével sok időt takaríthatunk meg, de nézzük meg, hogy mi is ez valójában!

MI A NEVE?
Reszponzív keresőhirdetések (Responsive Search Ads – RSA)

MI IS EZ PONTOSAN?
Ennek az új típusnak a használatával teret engedhetünk a Google által fejlesztett mesterséges intelligenciának. Persze az uralmat nem veszi át, de nagyon sokat segíthet.

MIBEN SEGÍTHET?
Abban, hogy elvégzi helyettünk a hirdetések tesztelését. Elég megadni a szövegeket, amiket szeretnénk megjeleníteni az érdeklődőknek és a rendszer leteszteli, hogy kinek melyiket érdemes megjeleníteni ahhoz, hogy minél közelebb kerüljön a vásárláshoz. Nem kell tehát külön sok-sok hirdetést párhuzamosan tesztelni, elég rábízni a gépre a munkát.

JÓ EZ NEKEM?
Természetesen szükséges az odafigyelés. A szövegek megadásakor például eldönthetjük, hogy melyik szöveg hol jelenjen meg, vagy éppen, hogy hol ne. Az esettanulmányok azt mutatják, hogy A mindenképp érdemes próbát tenni ezzel az új eszközzel, úgyhogy mi is ezt javasoljuk! Tesztre fel! 🙂

Google Ads hivatalos leírását itt találod >> bit.ly/rsa-leírás


Nincs időd/kedved arra, hogy még a hirdetéseket is te kezeld?
Ha nem szeretnél sok pénzt feleslegesen elkölteni hirdetésekre, helyette inkább céged fejlesztenéd, és új vevőket szereznél, mi segítünk neked!
Google Ads (AdWords) és Facebook kampányok teljes körű menedzselését vállaljuk, ráadásul rendszerben gondolkodva.
ÉRDEKEL

Top